06 42 783 718
  • HillVital Vitasilk Kapszula-Fogyókurához 60 db gélkapszula

HillVital Vitasilk Kapszula-Fogyókurához 60 db gélkapszula


HillVital Vitasilk - Ledobnál pár kilót? Természetes segítség az eredményes fogyókúrához

HillVital Vitasilk Vitamin fogyókúrára

Nem akarunk senkit se becsapni, ezért jobb, ha az elején tisztázzuk: mozgás és helyes étrend nélkül nem lehet fogyni. A mozgás alatt egyszerű matematikát értünk. Ha többet eszünk meg, mint amit felhasználunk, akkor elraktározott zsír lesz belőle, és hízni fogunk. A helyes étrend alatt azt értjük, hogy a szénhidrát-dús étrend nagyon megnehezíti a dolgunkat és herkulesi erőfeszítésekbe kerül bármiféle fogyókúrát eredményesen végezni.  

Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem tehetünk semmi extrát, hogy „megolajozzuk” a csínos és formás külső felé vezető utunkat.

Számos olyan természetes, és működő hatóanyag van, amelyek kedvezően hatnak a szervezet zsíranyagcsere folyamataira.

A HillVital VitaSilk négyféle összetevője külön-külön is fantasztikusan hat, így együtt alkalmazva őket pedig különösen hatékonyak.

Összetevői: L-karnitin; EGCG (zöld tea kivonat), CLA (konjkugált linolsav) és lecitin.

A zöld tea kivonata, az EGCG például hozzájárulhat a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének növeléséhez. Segíthet a normális testtömeg megtartásában, szabályozásában. Hozzájárulhat a test zsírtartalmának csökkentéséhez, mivel segítheti a zsírsavak lebontását.

A lecitin egy természetes anyag. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő, és nagymértékben elősegíti, gyorsítja a zsírok lebontását.

Rendszeres testmozgással és egy helyesen kialakított étrenddel párosítva igazán látványos eredményt lehet elérni a fogyasztásával!