06 42 783 718
  • HillVital C vitamin C-500+Bioflavonoid komplex

HillVital C vitamin C-500+Bioflavonoid komplex


A kiváló minőségű C-vitamin, az élet nélkülözhetetlen része

C - vitamin immunrendszer erősítésreSzent-Györgyi Albert napi 7-8 ezer mg C-vitamint szedett, és nem nagyon volt beteg. Egyik elmélete szerint, ha naponta 10.000 mg-nál is több C-vitamin fogyasztunk, akkor szerinte még rákosak sem lehetnénk.

A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez, csökkenti a fáradtságot, kiváló antioxidáns és szükséges a megfelelő kollagén (a bőrfelület, ízületek, porcok, köröm, haj és egyéb létfontosságú szervek összetevője) előállításához.

A C-vitamin nélkülözhetetlen része az életnek és számos betegség származik a hiányából fakadóan. A minőség minden természetes kezelésben kulcsfontosságú, de amikor C-vitaminról beszélünk, akkor a még inkább fontos.

A legtöbb kapható C-vitamin szintetikus, amelyek csekély hatékonyságuk mellett károsak a szervezetre. Ha mégis természetes, akkor az összetételéből gyakran hiányoznak a bioflavonoidok, amelyek nélkül csekély mennyiségű C-vitamin szívódik fel, mivel ezek azok az anyagok, amelyek nagymértékben segítik a C-vitamin felszívódást.

Ez a HillVital C-vitamin készítmény igazán különleges és prémium kategóriás. Teljesen növényi eredetű, és nem csak kellő mennyiségű C-vitamint, de a kedvező felszívódás érdekében, nagy mennyiségű citrus-bioflavonoidot és rutint is tartalmaz!

Ha te is szeretsz minőségi dolgokat fogyasztani, akkor ezt mindenképpen ki kell próbálnod!