06 42 783 718
  • KloroFitt - gyógynövény elixír

KloroFitt - gyógynövény elixír


Mit kell tudni a klorofillról?

A klorofillt a növények “vérének” is hívják, mert molekula szerkezete nagyon hasonlít a vér hemoglobinjához (a vér oxigénszállító molekulája). A klorofill tele van oxigénnel, mely kedvez a jó baktériumok szaporodásának. Ezáltal több oxigén van jelen a sejtjeinkben, ami megakadályozza a rákos sejtek kialakulását.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a szervezetben lerakódott méreg  és salakanyagokat könnyedén eltávolítja. Erősíti az immunrendszert, és a rák kialakulásának kockázatát is csökkentheti. A vérkeringést serkenti, vérképző, vérhígító hatású, enyhíti a vérszegénységet. Optimalizálja a szervezet működését. Fogyasztásával nemcsak eltűnnek a lerakódott salakanyagok, de az emésztőszervi rendellenességeket is megszüntetheti. A természetben legnagyobb mennyiségben a petrezselyemben, az árpában, a lucernában, valamint a spenótban, mángoldban fordul elő.

A HillVital – ZöldVital szakemberei hosszas kutatómunka és előkészület után fejlesztették ki azt az elixírt (elixír: különleges hatású keverék ), amely finom, tápanyagdús, és tele van klorofill hatóanyaggal. Ez nem más, mint a KloroFitt ital.

Ez az ital (ami alma, spenót, mángold, madársaláta, szárzeller, leveles kel felhasználásával készül) egész napra feltölt magas vitamin, és tápanyagtartalma segítségével. Az alma C-vitaminban gazdag és természetes cukortartalma miatt remekül édesíti az italt. Az antioxidánsokban bővelkedő spenót és madársaláta magas vas-, A- és C-vitamin tartalmával teszi még egészségesebbé. A mángold és a zeller immunrendszer erősítő hatásával és különleges ízével turbózza fel az italt, mely hatékonyan segíti az emésztést és a méregtelenítési folyamatokat.

A friss, KloroFitt ital lehet a legegészségesebb táplálékod. Mi lehet ennél jobb az egészséged védelmében, mint egy üveg frissen préselt, vegyszermentes elixír?

 

KloroFitt ital

Összetevők: almalé (50%) zöld levelek préselt leve (50%) (spenót, mángold, madársaláta, szárzeller, leveles kel)
Fogyasztása:

- folyamatosan, naponta egy üveggel (2 dl)

- kúraszerűen, naponta egy üveggel (2 dl), 12 napig, majd egy hét szünetet tartva. 

 

Kiszerelés: 6*2dl üveg, zsugor


"Miért a klorofill?

Nagyné Icának hívnak Hajdúnánási lakos 1997 óta.

Történetem:

2014 nyarán egy nőgyógyászati műtét során derült ki, hogy a szervezetemet rákos sejt támadta meg.

A műtéttel eltávolították az egész méhet illetve a petevezetéket is amin szintén találtak egy másikféle rákos sejtet illetve a hasfalat is kissé lenyúzták.Kezelésként kemót kaptam,amit nem bírt a szervezetem :a hajam az elsőtől kihullott ,a vesémet a második leállította ,majd a májamat is megtámadta így a 4-dik után abba kellet hagyni.A férjem unoka öccsének a Hudi Istvánnak, már akkor egy jól működő cége volt a HILLVITALL  ahol gyógyhatású termékeket forgalmaznak  édesanyja Nagy Mária vezetésével.Egy napon összeültünk ,s azon gondolkoztunk .hogy a nem megfelelő táplálkozás a betegségek okozója.Mi van ha megtermeljük magunknak a tiszta vegyszermentes zöldségeket? 

A kemó kezelésem alatt megvontam magamtól a cukrot a fehér lisztet,a burgonyát mindent ami szénhidrátot tartalmazott.Nem találtam bio tiszta vegyszermentes zöldségeket ,legfeljebb amit behoztak Hollandiából,de az is csak minimális választékkal.      

Olyan területeket vontunk művelés alá,amelyen évek óta nem volt művelve.2016 tavaszán kezdtem belevetni magam a kertészkedésbe,egy teljesen újfajta módszerrel ,, vissza adni a földnek a biológiai egyensúlyt”!!! Termelésem alatt kaptam az Istvántól olyan könyveket ,hogy gyógyító italok,melyben le volt írva,hogy a növények zöld leve milyen jó hatást gyakorol a szervezetre,így kipróbáltam.A búzafű levet magam is csináltam betegségem előtti évében de sajnos nem volt sikeres annyira talán annyiba ,hogy nem lett áttét.Elgondolkodtam,hogy kevés ami az eggyetlen növénybe van,így azóta több mint 10 féle növényt termelek,összeválogatva,hogy minél hatásosabb legyen.Visszatérve elkezdtem inni a növények préselt levét napi fél dl töményen.Az íze borzasztó volt.Néhány nap után éreztem hogy sokkal több folyadékot kíván a szervezetem a vesém is életre kelt,a hólyagomból nagyon szagos vizelet távozott,a hasam fel volt puffadva az is szépen lement ,a tüdőmből egy éven át váladékot köhögtem fel , a kezelés legyengített kaptam egy vírust amiből nem gyógyultam ki,de a növények ebbe is segítettek ,kitisztították a tüdőmet.Vissza kaptam az életerőmet,pedig kertészkedni nem könnyű mesterség rengeteg fizikai munkát igényel.                                                            

                                                                                                                                                                                                                             

Biztosan hallott már mindenki a klorofilról.

Mi a klorofil?

A növények zöld festékanyaga. Biológia órán  tanúltuk  , hogy a klorofil segítségével alakítják át a növények a napfényt éltető energiává.

A klorofil szerepe? !

A sejtek oxigén ellátásában jelentős .A kémiai szerkezete szinte megegyezik a hemoglobin szerkezetével,a különbség csak  az hogy a hemoglobin vasat ,a klorofil szerves kötésű magnéziumot tartalmaz,ezen kívül vitaminokat,ásványanyagokat,nyomelemeket tartalmaz.

Mire jó a klorofil?

-          igen erős antioxidáns

-          természetes méregtelenítő

-          antibakteriális hatású

-          serkenti a vérkeringést

-          vérképző

-          vérhígító hatású és még sorolhatnám                                                                                                                                             

 A klorofilt kétféle formába kínáljuk a vevőknek :

-          friss zöldnövényeket az az zöldturmix alapanyagokat

-          zöld italként  -KloroFitt-gyógynövény elixírkén                                                                                                                      

A zöldturmix alapanyagokról:

Hetente 1x van szállítás

Mit kap a vevő:

7 x100gr-os zöldnövényeket,ami habtálcára van helyezve lélegző fóliával lezárva

a zöldek változatosak ,mivel mindegyiknek más-más a szerepe a szervezetben.

Hogyan készítsek zöldturmixot?

Hozzávalók:egy jó turmixgép(jégaprítós)

                     fél marék megmosott zöld levél

                     1 db bio alma 2-3dl víz ,csipet parajdi só

Elkészítése: az összes alapanyagot bele tesszük a gépbe a vizet adagolva fontos. hogy iható rostot kapjunk.

A KloroFitt –gyógynövény elixíről:

Milyen összetevőket tartalmaz?

50% zöldnövényeknek a péselt leve.

50% biogazdálkodásból származó almalé.

Hogyan készül? 85 fokon 35 percig hőkezeljük.

Hőkezeléssel elvesződnek a vitaminok?

Igen ,de mivel alacsony hőfokon rövid ideig tart a hőkezelés így jelentős része megmarad benne.

Kik fogyaszthatják az elixírt?

Bárki fogyaszthatja,egy 2dl üveg 1,5kg zöldnövény préselt levét tartalmazza s ennek megfelelően kell a napi adagot beállítani .

Fogyni vágyóknak napi 1 üveg (akár 2x étkezés helyett elosztva)

felnőtteknek  1 üveg naponta vagy 3 napra elosztva

gyerekeknek 1 üveg 5  napra eloszva

diákoknak 1 üveg 3 napra elosztva

Fontos ,hogy mi a célunk az elixír fogyasztásával,fáradékonyak vagyunk,betegségből lábadozunk,vagy csak felakarjuk tölteni a szervezetet?

Mennyi ideig kell fogyasztani ?

bármeddig ,de lehet kúra szerűen is

nincs adalék

nem halmozódik fel a szervezetben

nincs hozzászokás

EZ EGY SZUPER ÉLELMISZER"